SPRING THING


Kuvat Pinterest

Tämän kevään it-juttu mulle on ehdottomasti hiuspannat ja erilaiset hiuvit tai rusetit hiuksissa. Nämä ovat hiljaa hiipineet taas suosioon, mutta nyt jos koska ne iskevät ja kovaa! Olen aina rakastanut pantoja ja lapsuudessani tykkäsinkin pukea/vanhempani pukivat päähäni paljon pantoja, joten olen tästä erityisen innoissani. Selailin pinterestista erilaisia tyylejä pukea hiuspanta ja sieltä pomppasi vahvasti Blair Waldorf ja hiuspannat. Gossip Girliä seuranneet varmasti muistavat, kuinka kyseinen hahmo omisti melkoisen läjän erilaisia hiuspantoja. 

Kuvat Pinterest

Mielestäni tämä trendi on ihana juuri saapuvaan kevääseen ja kesään. Pieni lisä ja tuo rutkasti tyttömäisyyttä ja raikkautta kokonaisuuteen, lovelovelove! ♥ 

Alle kokosin hiukan omia suosikkejani, joita bongailin verkkokaupoista. Erityisesti otti silmään pannat, joissa oli rusetti tai ne olivat väritykseltään hempeän tyttömäisiä. Rakastan myös kimalletta ja timantteja, joten olihan tähänkin saatava panta, jossa yhdistyivät hento väri ja glitteri.

Iskeekö tämä trendi teihin yhtä lujaa kuin muhun? ♥ 

Ei kommentteja