Flower Power

eucalyptus5
Taas olisi maanantai ja uusi viikko edessä! Viikot vierivät hurjaa vauhtia eteenpäin, en meinaa enää pysyä perässä. Varmasti moni muukin teistä tuntee näin?

Mulla on taas iltaviikko töissä, joten talolla en pääse viettämään juurikaan aikaa. Onneksi viime viikolla pääsin kuitenkin joka päivä auttamaan. Hurjasti taas saatiinkin aikaiseksi, niin sekin projekti vaan etenee hurjaa tahtia! Iltaviikkoina usein teen muita välttämättömiä askareita kotona, jottei Joonaksen tarvitse niitä miettiä raksan lisäksi. Eli molemmissa viikoissa omat puolensa, vaikka tykkäänkin enemmän aamuvuoroista kaikinpuolin. 

Mulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu töistä. Sekin kylläkin hujahti tämän oman projektin parissa. Koskakohan mahtaa seuraavaksi tulla sellainen päivä, jolloin voidaan viikonloppuna vaan nukkua pitkään ja viettää koko päivä sängyssä, hah kovin kaukaiselta ajatukselta tuntuu. Vaikka ehkä tämä kuulostaa nyt valitukselta, sitä se ei todellakaan ole! Yllättävää, mutta puhtia rakentamiseen löytyy joka päivä, eikä vielä kertaakaan raksalle meno ole tuntunut vastenmieliseltä. Rakastan olla siellä ja tehdä, sillä sitä lähemmäs päästään muuttoa, mitä enemmän jaksetaan painaa hommia. Alusta saakka on ollut selvää, että painetaan tämä projekti täysillä alusta loppuun, jotta päästään mahdollisimman nopeasti muuttamaan. Lepää ehtii tämän jälkeenkin. :)
eucalyptus6 eucalyptus4
eucalyptus2
eucalyptus
Olen taas heräillyt ennen viittä, vaikka menenkin töihin vasta puoli kahdeksi. En vaan tykkää yhtään nukkua pitkään, sillä päivä tuntuu tällöin kovin lyhyeltä... Nyt kun herään aikaisin, kerkeän tekemään ennen töitä vaikka mitä ja päivään saa muutakin sisältöä kuin vain niitä töitä. 

Näiden muutamien mietteiden saattamana haluan toivottaa mahtavaa alkavaa viikkoa ja maanantaita juuri sinulle! ♥ 
eucalyptus1

Ei kommentteja