Kuulumisia taloprojektin saralta

Rakennusprojekti3
Rakennusprojekti2
Rakennusprojekti7
Heippa! Kävin tänään aamulla talollamme vähän siivoilemassa ja ajattelin samalla napata muutamat kuvat. Edistystä on taas tapahtunut ja tuntuu, että mitä valmiimaksi talomme tulee sen suuremmalta se alkaa näyttämään! Väliseinät on siis jo pystyssä ja ne on villoitettu sekä levytetty molemmilta puolilta. Oon tosi ulkona koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu, joten en siis yritä kommentoida siitä mitään... Tällä viikolla oon iltavuorossa kaikki päivät, joten en pääse töihin tontille. En osaa siellä oikein tehdä yksin mitään muuta kun pitää paikkoja siistinä, joten nämä iltaviikot on yleensä sellaisia, etten pääse käymään siellä muulloin kuin vapaapäivinä. Sunnuntaina pääseekin siis taas ihastelemaan, mitä kaikkea siellä ollaan saatu muutamassa päivässä aikaan.

Pikkuhiljaa pitäisi alkaa päättämään myös pintaratkaisuja. Meillä on oikeastaan alusta saakka ollut suurinpiirtein selvää, miltä kotimme tulee näyttämään. Kävimme kesällä asuntomessuilla ihastelemassa koteja ja saimme sieltä moniin mietintöihimme varmistuksen kun näimme samankaltaisia ratkaisuja livenä. Nyt pitäisi vaan miettiä, että mitä tulee mihinkin ja olisi kiva keksiä jotain pieniä kivoja yksityiskohtia. 

Piti jo viimeksi kirjoittaa, että jos jokin mietityttää enemmän koskien projektia tai muuten vaan haluaa kuulla lisää, niin tulkaa ihmeessä kysymään! Musta on aivan ihana kertoa tästä projektista. Voisin höpöttää tästä loputtomiin, mutta yritän pitää innostuksen pienenä, sillä kaikkia asia ei välttämättä niinkään kiinnosta. 
Rakennusprojekti10
Rakennusprojekti11
Rakennusprojekti14
Rakennusprojekti6
Rakennusprojekti
Nappasin myös koirat mukaani tontille, yritän totuttaa Cellaa jo nyt tulevaan kotiin. Pienen alkuhermoilun jälkeen tytöt rauhoittuivat ja lopulta jopa nukahtivatkin. Talossa on tällä hetkellä niin monta liikkuvaa asiaa ja ääntä, että siellä on koiran varmaan vaikea rauhoittua. Kun minä siivoilin niin koirat katselivat ulos ikkunoista. Lähellemme rakennetaan koulua ja ikkunoistamme näkee työmaalle, joten tytöillä riitti työmiesten liikkeiden vartoimista. :D 

Teimme myös lenkin tontin ympäristössä ja kuten olenkin hehkuttanut jo monesti, en vaan malta odottaa, että saan tehdä kaikki lenkit siellä. Cella rakastaa kun saa vapaasti juoksennella ja minä rakastan katsoa sitä, kuinka hän nauttii! On myös paljon helpompaa lenkittää kun joka paikassa ei ole älä anna koiran pissata -kylttejä. Meidän tämän hetkisessä naapurustossa on myös paljon vanhempia ihmisiä, joiden mielestä koira ei saa pitää mitään ääntä eikä haistella mitään, joten elo siellä koiran kanssa on välillä todella ärsyttävää... :D
Rakennusprojekti12
Haha nauroin niin paljon kun tämän ylläolevan ja allaolevan kuvan välissä on ehkä 20 sekuntia aikaa ja siinä välissä Cella sai tarpeekseen poseeraamisesta. Hän alkoi komentamaan (niinkuin kuvasta voi bongata tän mun erittäin vihasen koiran :D), joten oli parempi lykätä kamera sivuun.

Ihanaa tiistaita! ♥ 
Rakennusprojekti13

Ei kommentteja