DIY KALENTERI

11
Teimme poikaystäväni kanssa tänä vuonna joululahjaksi kalentereita perheillemme. Valitsin kalenteriin minun ottamia kuvia, jokaiselle kuukaudelle siihen sopivan kuvan. Poikaystäväni suunnitteli kalenterin 'teeman'. Teemasta tuli parempi kuin kuvittelin! Joonas oli hauskasti laittanut kuvien alle tuollaisen varjostuksen, mikä on kiva extra siinä. Lopputulos on kuitenkin yksinkertaisen kaunis, sellainen kuin halusimmekin. 

Tulostettiin sivut vähän paksumpaan paperiin kuin mitä normaali kopiopaperi on. Mielestäni näin siitä tuli hieman laadukkaamman tuntuinen. Jos omistaa valokuvatulostimen, niin varmasti valokuvapaperille tulostetut sivut ovat vieläkin kivemman näköisiä. Meillä kun ei ollut kuin normaali tulostin niin tulostimme sivut sillä. Lopputuloksesta tuli näinkin kyllä siisti.
diy kalenteri3
diy kalenteri1
Granitista haimme alustat kalentereille. Noista alustoista tulee myös tuolta ylhäältä sellainen koukku tai sellainen mistä sen voi ripustaa seinälle roikkumaan. Aika kätevä siis!

Kalenteri oli tosi helppo tehdä ja lopputulos on mun mielestä kivan persoonallinen. Itse tekemällä voi taata sen, ettei ainakaan samanlaiseen kalenteriin törmää missän! Kalenterit keräsivätkin kivasti kehuja saajiltaan. 
diy kalenteri2

Ei kommentteja