Millainen musiikki inspiroi minua tällä hetkellä?

ananas
Musiikki on poikkeuksetta aina läsnä kun työstän postausta. Musiikki inspiroi ja lisää mielestäni erilaisia tunnetiloja tekstiin ja näin ollen ehkä jopa voi luoda tekstistä värikkäämpää kuin hiljaisuudessa kirjoitettu teksti. Myös jos esimerkiksi muokkaan kuvia, musiikki antaa niihin enemmän tunnetta ja näin ollen saan muokattua niistä siihen tunnetilaan sopivia. 

En ole kovinkaan nirso mitä musiikkiin tulee, vaan rakastan kuunnella kaikenlaista musiikkia. Välillä saattaa tulla aikoja kun kuuntelen pelkästään rauhallisia rakkauslauluja, ja taas seuraavana ajankohtana pelkästään menevä musiikki vetää puoleensa. Olen huomannut, että tekstin luonti sujuu helpommin, jos kuuntelen musiikkia, jossa ei lauleta. Olen kova laulamaan mukana, joten tekstini saattaa kärsiä, jos kuuntelen jotain sellaista kappaletta, jossa kuuntelen samalla musiikin tekstiä.

Rakastan ehdottomasti eniten vanhoja kappaleita, sellaisia jotka ovat eläneet monta vuosikymmentä. Kuuntelen paljon samoja kappaleita kun esimerkiksi vanhemmat ovat minun ikäisinä kuunnelleet. Joku vanhoissa kappaleissa saa minut onnelliseksi ja niissä on usein enemmän tunnetta. Moniin kappaleisiin liittyy muistoja lapsuudestani, jolloin kotona/mökillä ollaan soitettu kyseisiä kappaleita. Rakastan myös musiikkia, jossa käytetään ihan oikeita instrumenttejä eikä pelkästään tietokoneella tehtyä musiikkia. Esimerkiksi viulu saa minut joka kerta kananlihalle. 

Ajattelin myt kuitenkin listata alle vähän sellaista musiikkia, joka ispiroi minua eniten kun työstän blogia.
ananas1
♥  Ehrling - Champagne Ocean
♥  Gostan - Klanga (De Hofnar Remix)
♥  Robin Schulz - Sunset (Original Mix)
♥  M83 - Wait 
änanas3
♥  Ehrling - This Is My Passion (Original Mix)
♥  The XX - Intro 
♥  Lost Frequencies & Zonderling - Crazy 
riika5
Millainen musiikki on eniten teidän mieleen ja millaiset kappaleet aiheuttavat inspiraatiopurkauksen? 

Ei kommentteja