Throwback To Riga

riika17
Kuten tässä postauksessa ohimennen mainitsin, teimme kesällä 2016 pienen miniloman Riikaan yhdessä poikaystäväni ja hänen vanhempiensa kanssa. Teimme matkan autolla, joka oli minulle jo itsessään uusi kokemus. En ole nimittäin koskaan mennyt autolla suomen rajojen ulkopuolelle. Koska olen nukkumatti, nukuin suuren osan matkasta, mutta niinä hetkinä kun olin hereillä, oli mielenkiintoista katsella vaihtuvia maisemia. Riika oli minulle myös uusi paikka ja tykkäsin kyllä kyseisestä kaupungista kovasti. Varsinkin kesällä tällaiset kaupunkilomat ovat kivoja!
riika13
Zara Paita
Zara hame
Adidas Kengät
Michael Kors Laukku
riika18
riika19 riika16
Meillä ei ollut matkalle kovinkaan paljon suunnitelmia. Kiertelimme kesäisiä katuja, tutustuimme paikalliseen arkkitehtuuriin ja kolusimme muutamia kauppoja. Nautimme maistuvaa ruokaa ja hyviä drinksuja seuraten samalla paikallisten elämää. Rakastan istua jossain kivassa ruoka-/drinkkipaikassa ja vain katsella ohi kulkevia ihmisiä! 

Pitää ehdottomasti ottaa itseään niskasta kiinni ja varata useammin tällaisia minikaupunkilomia! Tahtoisin kovasti viedä poikaystäväni Lontooseen, sillä itse rakastuin siihen kaupunkiin seitsemän vuotta sitten. Myös mm. Pariisi, Milano ja Tukholma olisivat hyviä paikkoja viettää minilomaa. Kaupunkilomat avartavat paljon ja suurten kaupunkien elämän seuraaminen on mielenkiintoista. Meillä on molemmilla poikaystäväni kanssa tällä hetkellä kova halu päästä kiertämään jenkkejä. Paikat, jotka erityisesti sieltä suunnalta kiinnostaisivat ovat, New York, San Francisco, Miami ja Los Angeles. Näistä ei saa kasattua kylläkään mitään minilomaa, mutta toivottavasti saisimme jonakin päivänä aikaiseksi suunnitella reissun, jossa pääsisimme näkemään nämä kaikki paikat!
riika9
Onko kaupunkilomat sun juttu vai tykkäätkö enemmän rantalöhölomista? 

2 kommenttia