FRIYAY

Classy outfit1 Classy outfit2 Classy outfit3 Classy outfit5
Zara Shirt
Bik Bok Skirt
Zara Jacket
Zara Bag
Dinsko Shoes
Ur&Penn Watch 
H&M Ring

Ihanaa perjantaita! Oltiin eilen ihanan Auroran kanssa pitkästä aikaa kuvailemassa. On se aika kivaa olla taitavan kuvaajan edessä kun lopputuloksesta tulee aina niin kiva! Vielä, jos kyseinen neiti olisi editoinutkin nämä kuvat niin näistä olisi tullut vieläkin kivempia. Itse kun en ole mikään kovin hyvä näissä muokkausjutuissa... Mutta nyt alkaa ehdottomasti kova harjoittelu sen suhteen! 

Kuvailun jälkeen kävimme nappaamassa sushia mukaamme. Oon tällä hetkellä ihan koukussa sushiin. Ennen en ole ollut juurikaan mikään sen fani, mutta nyt... mitä enemmän sitä syön, sitä enemmät sitä tekee mieli, nam!

It's Friyay! We were shooting with Aurora yesterday and I'm so happy with the result. She's just so talented! If she would have been editing these photos too, these would have been even more better. Because I'm not very good at this editing thing... But from now on I'm really going to start practising with that!

After shooting we went to get some sushi. I'm so in love with it nowadays! Even more I eat it, the more I love it, yummy!
Classy outfit8
Photos by Aurora Salonen

2 kommenttia

  1. Nyt on niin ihana asu! Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon, tosi kiva kuulla :-) Tämä asu oli omaankin mieleen kyllä!

      Poista