B&W

BW ASUKUVAT9 BW ASUKUVAT8 BW ASUKUVAT3 BW ASUKUVAT7 BW ASUKUVAT5 BW ASUKUVAT10
Zara Jacket
Mango Knit
Vila Pants
Vagabond Shoes
Victoria's Secret Bag

Koska viime sunnuntaisessa asussani ei ollut juurikaan väriä, ajattelin vetää kuvat kokonaan mustavalkoisiksi, sillä värikäs versio ei tahtonut millään näyttää edustavalta. Olen yrittänyt löytää itselleni valkoista kauluspaitaa, jonka voi juurikin vetää tällä tavalla neuleen alle. Naisten paidat tuppaa olemaan liian lyhyitä, sillä hakusessa on nimenomaan reippaan kokoinen, joka tulee vähän pidemmälle. Koska en ole löytänyt omaa, kävin lainaamassa poikaystäväni kaapista sellaisen. Arvatkaa vaan, odottaako mua nyt karvanpoistorulla ja mustalla nukalla täysin peittynyt valkoinen kauluspaita...:-D 

Illalla juhlitaan kavereiden kanssa mun synttäreitä, kiva ilta varmasti luvassa siis! Nyt kuitenkin pitää lopettaa, sillä ollaan juuri lähdössä salille. Ja ainiin, ihanaa pääsiäistä teille kaikille! :)
BW ASUKUVAT

2 kommenttia

  1. Oi miten ihana asu ja miten upeita kuvia ♥ Toi takki näyttää tosi kivalle, voi kun pääsis jo kunnolla käyttään ohuempia takkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Emilia! <3 Sanos muuta, vähän kun vielä lämpenisi ilmat, niin näitä ohuempia takkeja sais käyttää ilman paksua kerrospukeutumista!

      Poista