MY WEEKEND

friyay1 friyay friyay2
Ihanan rauhallinen viikonloppu takana. Viikko oli aika kiireinen muuten ja on tuntunut, että päivistä loppuu tunnit kesken. Nyt viikonloppuna tuli kuitenkin levättyä oikeen urakalla, hyvä niin. Ikävä juttu kuitenkin on se, että mulle iski eilen illalla kamala kurkkukipu, joka on jatkunut tänäänkin... En tiedä sitten, että onko kiireisellä viikolla ollut asiaa pöpöjen iskemiseen.

Ajattelinkin tulla kirjoittelemaan vähän viikonlopun kuulumisista näin sunnuntai-iltaan. Perjantaina vietin laatuaikaa itseni kanssa, johon kuului herkuttelua avocadoleivillä ja jugurttipähkinöillä sekä leffan katselua. Nukahdin puoli yhdeksältä(?!) ja sain nukuttua kevyet 12 tunnin yöunet. Ehkä tästä olisi jo pitänyt arvata, että nyt ei oo kroppa täydessä vireessä. Lauantaina kävin huollattamassa kynnet, jonka jälkeen sainkin poikaystäväni takaisin kotiin. Kauan mietimme, mitä tekisime, mutta loppujen lopuksi päädyimme saunomaan ja syömään vanhempieni luokse. Koska emme omista omaa saunaa, käymme usein juurikin kotikotonani saunomassa. 

Tänään aamulla heräsin kuudelta kurkkukipuun ja pakko oli todeta, etä tää tyttö ei pääse aamusalille, jäin sillä väliin sänkyyn peittojen alle katsomaan telkkaria kun toinen lähti salille. Muuten ollaankin vietetty täydellinen löhösunnuntai, johon on kuulunut 7 jaksoa mustia leskiä. Tänään mulla olisi ollut suunnitelmissa pitkästä aikaa mennä ottamaan asukuvia, mutta koska tämän päivän kombo on ollut lökärit ja collegepaita, niin eipäs siinä paljon ikuistamisen aihetta ole. 

Sellasta! Vähän jännittää, millainen olo huomenna on töihin lähtiessä, mutta tosiaan toivon, josko tämä yksi lepopäivä olisi vienyt pöpöt kropastani pois. Treenitkin ovat lähteneet niin hyvin rullaamaan, että olisi niin ärsyttävää maata kotona kipeänä!
friyay4
 Toivottavasti siellä ollaan vähän terveempiä, ihanaa sunnuntaita ja tsemppiä uuteen viikkoon!  

2 kommenttia