KEVÄÄN PILKAHDUKSIA KOTIIN

Kevään uutuuksia kotiin6 Kevään uutuuksia kotiin5
'Työpöytämme' nurkka on jo tovin kaivannut piristystä, mutta ennen tätä en tahtonut keksiä millään, millä nurkan täyttäisin. Viherkasvithan oli juuri se ilme, mitä sinne kaivattiinkin! Ne tuo ihanaa värillistä piristystä ja itse asetelmakin näyttää ainakin mun silmään aika kivalta.
Kevään uutuuksia kotiin4
Jouluksi hankimme paljettityynyn tuomaan hieman juhlafiilistä, mutta kevään tullessa kaipasin jotakin muuta. Hetken olemme etsiskelleet uutta tyynynpäälistä kuitenkaan sitä oikeaa löytämättä. Nyt lauantaina tärppäsi siinäkin kohtaa, kun törmäsimme tähän tyynynpäälliseen H&M homessa. Tämä sopii meille kuin nakuutettu!
Kevään uutuuksia kotiin3 Kevään uutuuksia kotiin1 Kevään uutuuksia kotiin
Myös keittiömme on kokenut pienen keväisen muutoksen uusien ruokailualustojen ja kauniiden kukkien ansiosta. Pääsiäisen kunniaksi pöytäämme koristaa pieni, suloinen narsissi. Nämä mielettömän kauniin väriset neilikat nappasin mukaani viimeisenä kappaleena. Rakastuin tähän väriin ihan toden teolla, ihana!

2 kommenttia

  1. Siis voi vitsi, miten hankalaa tyynynpäällistenkin etsiminen voi olla! Mullakin on uudet hakusessa niin sängyn päälle kuin sohvallekkin ja ei kyllä mistään tunnu löytyvän omaa silmää miellyttäviä :-D Pitääpä mennä taas selailemaan H&M homea, koska nuo näyttää kyllä tosi kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :-D Kannattaa kyllä tsekaka toi H&M homen valikoima, siellä on usein monta kivaa. Myös elloksella on laaja valikoima. Tsemppiä etsintöihin! ;)

      Poista