SNAPS

fresh flowers
Sain poikaystävältä ihanan yllätyksen naistenpäivänä kun tulin illalla kotiin. Pöydällä odotti kimppu kauniita tulppaaneita sekä iltapalabagelit. Ihana yllätys!
parasta sushia1 parasta sushia
Sushiaddikti ilmoittautuu! Sunnuntaina olisin halunnut lounaaksi sushia, mutta parin muuttujan takia haettiinkin muuta. Onneksi kuitenkin keskiviikkona pääsin hakemaan suosikkiani, niin hyvää! Kuvitella, että vuosi sitten en välittänyt lainkaan ja nyt taas olen ihan koukussa. Niin se maku muuttuu!
meikit meikit1
Ostin hetki sitten vähän uusia meikkejä, kaksi huulipunaa ja poskipunan. Kaikki ovat Max Factorin ja kaikki tulivat tarpeeseen. Poskipunalla saa tuotua ihanaa freesiä ilmettä kun taas huulipunat viimeistelevät lookin.
creenz salad
Sushin tilalle haimme Creenzin salaattia, joka oli pitkästä aikaa taas todella hyvää, niin hyvää, että sitä piti hakea uudelleen eilen! Sunnuntaina otin perus kana-caesar ja eilen otin kana-feta salaatin, joka nousi kyllä ehdottomasti lemppariksi, nam.
snacks
Tänään vietän laatuaikaa itseni kanssa koko illan, sillä poikaystäväkin on koulussa. Hain kaupasta herkuiksi näitä snacksejä pitkästä aikaa sekä viinirypäleitä. Ajattelin herkutella, katsoa leffaa ja mahdollisesti myös väsäillä postausta. Tänään iltapäivä oli niin tehokas salitreenin ja kodin puunauksen myötä, niin tällainen rentoutuminen tekee tähän kohtaan ihan hyvää!

Oikein kivaa viikonloppua muruset! Palataan  

4 kommenttia

  1. Onpa ihania ja valoisia kuvia! :) Mulla on kans herännyt ihan hullu sushiaddiktio, joka tosin koskee vaan yhtä Sushi Pandan lajitelmaa... Oon miettinyt et pitäis ehkä Kadoakin kokeilla joskus, onko siellä sun mielestä hyvä hinta-laatusuhde sushissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos anonyymi! Mä en ookkaan vielä kokeillut kyseistä paikkaa... Suosittelen kyllä Kadoa, hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä. Oma lempparini on se spicy tuna, mutta vaihdan tonnikalan loheen. Niin hyvää! :)

      Poista
  2. Haetko nyt keväällä kouluun? Ja jos kyllä, niin mihin mielesi halajaa?

    VastaaPoista